NEWS

NEWS - Ben je benieuwd naar al het laatste nieuws omtrent GADGERS? Klik dan hier verder. Natuurlijk is het ook leuk als je even onze Facebook pagina liked. Dan ben je als eerste op de hoogte van al het nieuws en leuke aanbiedingen.

NEWS

31-08-2017

Alex: A portrait

 

Prachtig filmpje over onze local hero Alexander Alders. Gemaakt door Jasper de Kloet.

 Alex, the portrait
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

17-04-2017

Reading in the Sunshine

 GADGERS Classico Black/Smoke Bifocal

 

Sinds kort is onze collectie uitgebreid met speciale zonnebrillen voor de 'oudere jongere'. Op je 50ste wil je er niet bij lopen als een bejaarde omdat je ogen niet meer helemaal mee kunnen komen met die van je 20 jaar jongere partner. Wij ondervonden dat de zonnebrillen voor deze doelgroep ver te zoeken waren. En al helemaal met de zonnebrillen met een leescompartiment. Tuurlijk vonden wij ook de standaard lees(zonne)bril, maar daar heb je alleen iets aan wanneer je een boek leest (in het zonnetje). Onze collectie van Bifocale zonnebrillen onderscheid zich door een eigentijdse uitstraling gecombineerd met het gemak van een leescompartiment onderin de lens. Zo hoef je niet telkens van bril te wisselen als je even de menukaart wilt lezen terwijl je lekker van het zonnetje wilt genieten, maar ook als je toch dat boek wilt lezen is dit een uitkomst. Een superhandige gadget waar je ook nog eens heel goed mee voor de dag kunt komen. Bekijk ze hier en als je wilt weten welke diopter oftewel leessterkte je nodig hebt dan kun je dat bekijken via onze leessterktetest.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

08-09-2016

De zomer voorbij? Nog lang niet!

Gepolariseerde lenzen helpen je tegen de laagstaande zon

 Mr. Johnson Polarized

 

Je denkt misschien, de zomer is bijna voorbij dus nu heb ik geen zonnebril meer nodig. Klopt hè? Nou, dan heb je waarschijnlijk nooit ervaren hoe vervelend het is om tegen een laagstaand zonnetje in te kijken. Juist in deze periode van het jaar komt het vaker voor hier last van te hebben. De tijden dat de zon op komt en weer onder gaat komen steeds meer overeen met het tijdstip waarop jij naar je werk of school rijdt en/of terug komt. Het zou toch zonde zijn om die leuke hipster van drie straten verderop voor zijn sokken te rijden omdat je die zonnestraaltjes van achter de vrachtwagen voor je niet zag aankomen? Of dat je dat verblindende mooie meisje niet zag omdat je óók net door de zon werd verblind?

 

Onze zonnebrillen zijn niet alleen ontworpen om er leuk uit te zien. Ze bieden je extra veiligheid in het verkeer en geven je ook nog eens een goede bescherming tegen de schadelijke UV stralen van de zon. Neem nou onze gepolariseerde modellen. De modellen met gepolariseerde lenzen geven je dezelfde bescherming als onze andere modellen maar daarnaast zorgen ze ervoor dat hinderlijke reflectie in het water of op de weg wordt weggenomen. Houd er wel rekening mee dat het lezen van je Whatsapp berichtjes wat lastiger is bij het gebruik van een gepolariseerde zonnebril. Jouw smartphone heeft namelijk ook een gepolariseerd scherm. Dat betekent dat de dubbele gepolariseerde lenzen (bril en beeldscherm) een verblindende werking hebben. Je ziet daardoor een vlekkerig scherm. Dus denk niet dat je toekomstige liefde in eens last heeft van de Siberische vlekkenziekte, zet dan je bril even af ;-).
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

15-05-2016

HELLO Alexander Alders

 

  

Naam                                 Alexander Alders

Leeftijd                               18

Sport                                  Surfing

Overige hobby’s                  Eten, Skateboarden, motoren

G A D G E R S style             Hello Leopard - Smoke

Een bekend gezicht op het strand van Noordwijk. Alexander Alders is een van de meest fanatieke surfers van Nederland. Bij het kleinste golfje pakt hij een van zijn (al dan niet zelfgemaakte) boards en ript hij er op los. Als er geen golven staan sleutelt hij aan zijn Yamaha scrambler of rust hij uit. Dat laatste pakt hij heel serieus aan. Lekker chillen in het zonnetje met zijn favo GADGERS. De Hello Leopard - Smoke.