Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...
GADGERS

FOREVER 21 Tortoise/Brown Bifocal

€45,00
€25,00
Forever 21! Wie wil dat nou niet? Met dit model helpen we je een handje. Zo'n midlife crisis is al vervelend genoeg. Met bifocale glazen in +1.5, +2.0 en +2.5, dus een zonnebril met leesgedeelte in één en 100% UV bescherming!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 dagen

De jaartjes beginnen te tellen maar zo voel je je niet! Je wilt (en kán) gewoon nog meedoen met de jongeren. Zo ook jouw style. Forever 21! Wie wil dat nou niet? Met dit prachtige, met een dun rubber laagje afgewerkte, model helpen we je een handje. Zo'n midlife crisis is al vervelend genoeg. En doordat hij is uitgerust met een bifocale lens helpt deze je nog met het lezen van de liefdesaanzoeken van je toyboy of toygirl ook. Uiteraard met UV400 bescherming! Wordt geleverd met deftig opberghoesje.


Materiaal Frame: Polycarbonaat (PC) Rubberized

Materiaal Lens: Acryl (AC)

Kleur Frame: Tortoise

Kleur Lens: Brown Bifocal (+1.5/+2.0/+2.5)

Cat 3

13 Jan 2021
Marjan Venema
Wat een geweldige bril! Het gemak om met een zonnebril op ook gewoon een boek te lezen is ronduit bevrijdend! Vroeger wisselde ik van leesbril naar zonnebril en andersom, heel vermoeiend allemaal. Dat is dus nu verledentijd. En wat een leuk modelletje. Door het rubber laagje over het montuur glijdt de bril ook niet zomaar van mijn neus. Ik denk dat ik ook maar een zwart exemplaar bij bestel!
Online bestellen
Taal